Download Lagu Aiman Cinta Terakhir Mp3

Rusa Music 374,932 4:06

Aiman Sidek Ft. Syazmin - Cinta Terakhir Official Music Video
Download Lagu Aiman Sidek Ft. Syazmin - Cinta Terakhir Official Music Video Mp3 Berdurasi 4 menit 06 detik dengan kualitas audio 320kbps. telah dilihat sebanyak 374,932 dan diupload oleh Rusa Music.


Komentar Lagu Aiman Cinta Terakhir

Kita Punya TV 14 jam yang lalu
Fuhh lagu mmg terbaik tp maaf aku lagi suka versi lama πŸ™ bila banding kan, lg suka style dulu. Lunak nya MashaAllah man! Pls man cover version lama tu.
Azman Ahamad 20 jam yang lalu
sblm ni dengar kt Suria FM .. tp pelik knp arrangement lagu da lain .. haha .. tu yg dtg cari kt youtube ni . btw, this arrangement .. nice and best !
argus toplayer 22 jam yang lalu
β˜ΊοΈπŸ˜‚πŸ˜…
MamatShadows 6661 3 hari yang lalu
Dulu mati2 aku ingat ni Aiman Vanilla Coklat punya lagu .. 🀣🀣 coklat betul
Ekmal Danial 3 hari yang lalu
Fav✨
ATTACKING TARGET CHANNEL 4 hari yang lalu
Sedap lagu...πŸ‘
Daxn Niaxl 5 hari yang lalu
Lagu ni aku masa muda ii tiap ii hari aku dengar sampai sekarang x kan lupa lagu ni sampai aku buat vid untuk crush aku😊😊. https://youtu.be/6Ky3f-1Yu2c
Putry Atyrh 6 hari yang lalu
2:34 Mungkinkan terputus di tengah jalan, Mungkinkan terlerai tanpa ikatan, Usah ragu dengan takdir, Mungkin kita kan berbeza haluan, Berakhirnya cerita percintaan, Segalanya, ketentuan Tuhan :')
Sobrie Dani 1 minggu lalu
One of my fav song..UpπŸ€—
Zaharah Rahman 1 minggu lalu
Version remake ni best gilaaaa
Muhamad Daneal 1 minggu lalu
Lagu favourite aku since form 4 😭😭😭😭 baru tahu ada buat mv baru 😭😭😭😭adakah ini takdir❀️❀️❀️❀️
Amirul Faiz 1 minggu lalu
Tak feel sangat la yang ni..yg ori lagi padu
OLE TV 1 minggu lalu
lagu lamaa
Aietomatoman Aie 1 minggu lalu
Bila teringat lagu ni... Teringat aku pada sesorg time study dulu...
Aietomatoman Aie 1 minggu lalu
Lama x dengar lgu ni... Td dengar dekat hot fm... Terus cari.. Terbaik aiman
Fey Dasuki 1 minggu lalu
Muka yg laki tu mcm pompuan...comel je...πŸ˜…
Remy belang 1 minggu lalu
2:14 .. Meremang.....
Zulaikha Kharudin 1 minggu lalu
Park sini sebab dengar lagu ni dekat suria tadi.. dah lama tak dengar lagu ni teringat zaman sekolah dulu πŸ₯°πŸ₯° laa ni anak pon dah dua .. kipidap aiman πŸ‘πŸ‘πŸ‘
nur syima 1 minggu lalu
pelakon lelaki rambut panjang tu, lelaki ke perempuan πŸ˜…πŸ˜…
hidayah baharudin 1 minggu lalu
forever fav❀️